• PPP Marrëveshja Amendamenti Nr. 4 / PPP_Agreement_Amendment_No_4/17.01.2022

  31.12.2021 PPP Marrëveshja Amendamenti Nr. 4

  Shkarko
 • Ndryshimi i Marrëveshjes PPP/14.12.2020

  2015-09-17 Nr. 1861, Amendment No. 1 (30.09.2015), Ndryshimi i Marrëveshjes PPP (Neni 23.4)

  Shkarko
 • Amendment No. 2, KPPP dhe Limak Kosovo/14.12.2020

  2015-11-25 Amendment No. 2, KPPP dhe Limak Kosovo

  Shkarko
 • PPP_Agreement_Amendment_No_3/14.12.2020

  2020-12-11 PPP_Agreement_Amendment_No_3

  Shkarko
 • Prezantimi nga konzorciumi Limak - ADL/14.10.2011

  Prezantimi i dhënë nga konzorciumi Limak - ADL me rastin e vizitës së Kryeministrit Thaçi në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës - Adem Jashari

  Shkarko
 • Pyetje të shpeshta rreth PPP në ANP - Adem Jashari/20.04.2011

  Këtu mund ti gjeni përgjigjjet në pyetjet më të shpeshta rreth projektit PPP të ANP - Adem Jashari

  Shkarko
 • Marrëveshja PPP e ANP/12.08.2010

  Më datën 12 Gusht, 2010 është nënshkruar Marrëveshja për Partneritetin Publiko-Privat në Aeroportin Ndërkombëtar te Prishtinës. Në këtë link mund të lexoni origjinalin e marrëveshjes.

  Shkarko