Duke e ditur se Aeroporti Nderkombetar i Prishtines - Adem Jashari eshte aset strategjik publik, Qeveria e Republikes se Kosoves perpiqet te siguroj qe aeroporti i saj kryesor te menaxhohet ne menyre efikase, te efektshme dhe ne pajtim te rrepte me normat nderkombetare dhe standardet e sigurise.

Qeveria eshte e perkushtuar edhe ne sigurimin se infrastruktura e aeroportit dhe instalimet te modernizohen dhe te zgjerohen ne nje menyre te rregullt dhe transparente, duke maksimizuar vleren-per-para duke mbajtur shkalle dhe detyrim konkurrues. Per me teper, Qeveria aspiron ta rris profitabilitetin e aeroportit duke terhequr perdorues te rinj dhe duke ofruar sherbime te zgjeruara.

Me pak fjale, Qeveria e Republikes se Kosoves kerkon infrastrukture dhe sherbime te klasit boteror per aeroportin te cilat do t'i kenaqnin nevojat e tanishme dhe te ardhshme.

 

 

 • ANP "Adem Jashari" - Audit Report 2011/05.02.2015

  Raporti i auditimit ANP Adem Jashari, 2011

  Shkarko
 • ANP "Adem Jashari" - Audit Report 2012/05.02.2015

  Raporti i auditimit ANP Adem Jashari, 2012

  Shkarko
 • ANP "Adem Jashari" - Audit Report 2013/05.02.2015

  Raporti i auditimit ANP Adem Jashari, 2013

  Shkarko
 • Concession Fee Presentation January 2015/05.02.2015

  Concession Fee Presentation January 2015

  Shkarko
 • Përmbledhje e PPP ANP/23.04.2012

  Zhvillimet Kronologjike te Implementimit të PPP në ANP

  Shkarko
 • Marëveshja e PPP për ANP/12.08.2010

  Më datën 12 Gusht, 2010 është nënshkruar Marrëveshja për Partneritetin Publiko-Privat në Aeroportin Ndërkombëtar te Prishtinës. Në këtë link mund të lexoni origjinalin e marrëveshjes.

  Shkarko