• Me 15.03.2022 u mbajt takimi i Komitetit për Partneritet Publiko Private/28.07.2022

  Takimi i radhës i Komitetit për Partneritet Publiko Privat (KPPP), i emëruar nëpërmes Vendimit të Qeverisë Nr. 04/03 të datës 02.04.2021 në përputhje me Ligjin për Partneritet Publiko Privat (Nr. 04/L-045), është mbajtur të premten, më 15 qershor, 2022 në ora 14:00, në Ministrinë e Financave, Punës dhe Transfereve

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP ka mbajtur sesionin radhës, të trajnimeve PPP për vitin 2022./28.07.2022

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat në bashkëpunim me IKAP, bëjnë implementimin e programit të trajnimeve për vitin 2022 me autoritetet publike. Institucionet e radhës ishte Kompania për Menaxhimin e Deponive të Kosovës.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP ka mbajtur sesionin dy ditor të radhës, të trajnimeve PPP për vitin 2022. /09.06.2022

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat në bashkëpunim me IKAP, bëjnë implementimin e programit të trajnimeve për vitin 2022 me autoritetet publike. Institucionet e radhës ishin Kompania Rajonale e Mbeturinave KRM “Pastrimi” Prishtinë, zyrtarë të Komunës së Prishtinës dhe Ministrisë së Bujqësisë.

  më shumë
 • Me 25.03.2022 u mbajt takimi i Komitetit për Partneritet Publiko Private/01.04.2022

  Takimi i radhës i Komitetit për Partneritet Publiko Privat (KPPP), i emëruar nëpërmes Vendimit të Qeverisë Nr. 04/03 të datës 02.04.2021 në përputhje me Ligjin për Partneritet Publiko Privat (Nr. 04/L-045), është mbajtur të premten, më 25 mars, 2022 në ora 14:00, në Ministrinë e Financave, Punës dhe Transfereve

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti sesionin dy ditore të radhës të trajnimeve për vitin 2022/01.04.2022

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat në bashkëpunim me IKAP, bëjnë implementimin e programit të trajnimeve për vitin 2022 me autoritetet publike. Institucionet e radhës ishin Kompania Rajonale e Mbeturinave KRM “Ecohigjiena” Gjilan, Kompania Rajonale e Mbeturinave KRM “Pastërtia” Ferizaj dhe zyrtarë të Komunës së Prishtinës

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti sesionin e parë dy ditor të trajnimeve për vitin 2022/15.03.2022

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat në bashkëpunim me IKAP, filloj implementimin e programit të trajnimeve për vitin 2022 me autoritetet publike. Institucionet e para ishin Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV) dhe Kompania Rajonale e Mbeturinave KRM “Çabrati” Gjakovë.

  më shumë
 • Me 22.12.2021 u mbajt takimi i Komitetit për Partneritet Publiko Private/24.12.2021

  Takimi i radhës i Komitetit për Partneritet Publiko Privat (KPPP), i emëruar nëpërmes Vendimit të Qeverisë Nr. 04/03 të datës 02.04.2021 në përputhje me Ligjin për Partneritet Publiko Privat (Nr. 04/L-045), do të mbahet të mërkure, më 22 dhjetor, 2021 në ora 14:00, në Ministrinë e Financave, Punës dhe Transfereve

  më shumë
 • Me 09 dhe 10 nëntor, 2021 Departamenti Qendror për PPP mbajti sesionin e radhës të trajnimeve dy ditor për vitin 2021./11.11.2021

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat ne bashkëpunim me IKAP, bëjnë implementimin e programit të trajnimeve për vitin 2021 me autoritetet publike. Institucioni i radhës ishte Kompania Rajonale e Mbeturinave Ekoregjioni Prizren.

  më shumë
 • Me 26 dhe 27 tetor, 2021 Departamenti Qendror për PPP mbajti sesionin e radhës të trajnimeve dy ditor për vitin 2021./09.11.2021

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat ne bashkëpunim me IKAP, bëjnë implementimin e programit të trajnimeve për vitin 2021 me autoritetet publike. Institucioni i radhës ishte Ministria e Kulturës, Rinise dhe Sportit

  më shumë
 • Me 21.05.2021 u mbajt takimi i Komitetit për Partneritet Publiko Private/24.06.2021

  Takimi i radhës i Komitetit për Partneritet Publiko Privat (KPPP), i emëruar nëpërmes Vendimit të Qeverisë Nr. 04/03 të datës 02.04.2021 në përputhje me Ligjin për Partneritet Publiko Privat

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti sesionin e radhës të trajnimeve dy ditor për vitin 2021/24.06.2021

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat ne bashkëpunim me IKAP, bëjnë implementimin e programit të trajnimeve për vitin 2021 me autoritetet publike. Institucioni i radhës ishte Kompania Rajonale e Mbeturinave “Ambienti”.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti sesionin e radhës të trajnimeve dy ditor për vitin 2021/06.04.2021

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat ne bashkëpunim me IKAP, bëjnë implementimin e programit të trajnimeve për vitin 2021 me autoritetet publike. Institucioni i radhës ishte Kompania Rajonale e Mbeturinave “Uniteti”.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti sesionin e radhës të trajnimeve dy ditor për vitin 2021/11.03.2021

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat ne bashkëpunim me IKAP, bëjnë implementimin e programit të trajnimeve për vitin 2021 me autoritetet publike. Institucionet e radhës ishin Komuna e Prishtinës, përkatësisht Departamenti i Mirëqenies Sociale dhe Departamenti i Shëndetësisë.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti sesionin e parë dy ditor të trajnimeve për vitin 2021/25.02.2021

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat ne bashkëpunim me IKAP, filloj implementimin e programit të trajnimeve për vitin 2021 me autoritetet publike. Institucionet e para ishin Komuna e Pejës dhe Komuna e Lipjanit.

  më shumë
 • Me 17.11.2020 u mbajt takimi i Komitetit për Partneritet Publiko Private/24.11.2020

  Takimi i radhës i Komitetit për Partneritet Publiko Privat (KPPP), i emëruar nëpërmes Vendimit të Qeverisë Nr. 02/07 të datës 22.06.2020 në përputhje me Ligjin për Partneritet Publiko Privat (Nr. 04/L-045), është mbajtur, më 17 nëntor, 2020 në ora 10:00, në Ministrinë e Financave

  më shumë
 • Trajnimi i radhës për Partneritet Publiko Privat nga Departamenti Qendror për PPP/30.10.2020

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat mbajti trajnimin e radhës për PPP në kuadër të implementimit të programit të trajnimeve për vitin 2020 me autoritetet publike. Institucioni i radhës ishin Komuna e Skenderajt, Komuna e Drenasit dhe Komuna e Gjilanit.

  më shumë
 • Me 13.10.2020 u mbajt takimi i Komitetit për Partneritet Publiko Private/19.10.2020

  Takimi i radhës i Komitetit për Partneritet Publiko Privat (KPPP), i emëruar nëpërmes Vendimit të Qeverisë Nr. 02/07 të datës 22.06.2020 në përputhje me Ligjin për Partneritet Publiko Privat (Nr. 04/L-045), është mbajt të martën, më 13 tetor, 2020 në ora 11:00, në Ministrinë e Financave. Me këtë:

  më shumë
 • Trajnimi i radhës për Partneritet Publiko Privat nga Departamenti Qendror për PPP/02.10.2020

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat mbajti trajnimin e radhës për PPP në kuadër të implementimit të programit të trajnimeve për vitin 2020 me autoritetet publike. Institucioni i radhës ishin Komuna e Suharekës dhe Komuna e Malishevës.

  më shumë
 • Trajnimi i radhës për Partneritet Publiko Privat nga Departamenti Qendror për PPP/30.09.2020

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat mbajti trajnimin e radhës për PPP në kuadër të implementimit të programit të trajnimeve për vitin 2020 me autoritetet publike. Institucioni i radhës ishte Komuna e Gjilanit.

  më shumë
 • Trajnimi i radhës për Partneritet Publiko Privat nga Departamenti Qendror për PPP /30.07.2020

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat mbajti trajnimin e radhës për PPP në kuadër të implementimit të programit të trajnimeve për vitin 2020 me autoritetet publike. Institucioni i radhës ishte Komuna e Prishtinës.

  më shumë
 • Sot me 02.06.2020 u mbajt takimi i Komitetit për Partneritet Publiko Private /02.06.2020

  U mbajt takimi i radhës i komitetit për Partneritet Publiko Privat me datën 02. Qershor. 2020 me ketë Agjendë

  më shumë
 • Trajnimi i parë për Partneritet Publiko Privat nga Departamenti Qendror për PPP për vitin 2020/27.02.2020

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat fillojë implementimin e programit të trajnimeve për vitin 2020 me autoritetet publike. Institucionet e para ishin Komuna e Mitrovicës dhe Komuna e Podujevës.

  më shumë
 • Trajnimi i Fundit për Partneritet Publiko Privat për Vitin 2019/06.12.2019

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat sipas programit të trajnimeve për vitin 2019 mbajti trajnimin e radhës me autoritetet publike, me datat 04 dhe 05 dhjetor, 2019. Institucioni i radhës ishte Komuna e Gjilanit.

  më shumë
 • Trajnimi i radhës për Partneritet Publiko Privat/25.11.2019

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat sipas programit të trajnimeve për vitin 2019 mbajti trajnimin e radhës me autoritetet publike, me datat 21 dhe 22 nëntor, 2019. Institucionet e radhës ishin Komuna e Vushtrrisë, Deçanit dhe Junikut.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime e radhës për Partneritet Publiko Privat/30.09.2019

  Me datat 26 dhe 27 shtator, 2019 Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat sipas programit të trajnimeve për vitin 2019 mbajti trajnimin e radhës me autoritetet publike. Institucionet e radhës ishin Komuna e Klinës, Istogut si dhe një përfaqësues i Kuvendit te Kosovës.

  më shumë
 • Takimi i Komitetit për Partneritet Publiko Private 12.07.2019/15.07.2019

  U mbajt takimi i radhës i komitetit për Partneritet Publiko Privat me datën 12.07.2019 me ketë Agjendë

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime e radhës për Partneritet Publiko Privat/10.07.2019

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat me datat 01 dhe 02 korrik, 2019 sipas programit të trajnimeve për vitin 2019 mbajti trajnimin e radhës me autoritetet publike. Institucioni i radhës ishte Komuna e Mamushës.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime e radhës për Partneritet Publiko Privat/04.07.2019

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat me datat 27 dhe 28 qershor, 2019 sipas programit të trajnimeve për vitin 2019 mbajti trajnimin e radhës me autoritetet publike. Institucioni i radhës ishte Komuna e Shtimes.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime e radhës për Partneritet Publiko Privat/28.06.2019

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat me datat 25 dhe 26 qershor, 2019 sipas programit të trajnimeve për vitin 2019 mbajti trajnimin e radhës me autoritetet publike. Institucioni i radhës ishte Komuna e Kamenicës.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime e radhës për Partneritet Publiko Privat/03.06.2019

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat me datat 30 dhe 31 maj, 2019 sipas programit të trajnimeve për vitin 2019 mbajti trajnimin e radhës me autoritetet publike. Institucioni i radhës ishte Komuna e Dragashit.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime e radhës për Partneritet Publiko Privat/25.04.2019

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat me datat 23 dhe 24 prill, 2019 sipas programit të trajnimeve për vitin 2019 mbajti trajnimin e radhës me autoritetet publike. Institucionet e radhës ishin Komuna e Vitisë dhe Komuna e Kaçanikut.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime për Partneritet Publiko Privat/01.04.2019

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat me datat 28 dhe 29 mars, 2019 sipas programit të trajnimeve për vitin 2019 mbajti trajnimin e radhës me autoritetet publike. Institucioni i radhës ishte Komuna e Hanit Elezit.

  më shumë
 • Takimi i parë i Komitetit për Partneritet Publiko Private për vitin 2019/28.02.2019

  Komiteti për Partneritet Publiko Privat mbajti takimin e pare për vitin 2019 më 25 shkurt, me këtë agjendë.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime për Partneritet Publiko Privat/11.02.2019

  Me datat 07 dhe 08 shkurt, 2019 Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat fillojë implementimin e programit të trajnimeve për vitin 2019 me autoritetet publike. Institucioni i parë për vitin 2019 ishte Komuna e Zubin Potok-ut.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime për Partneritet Publiko Privat/29.10.2018

  Me datat 25 - 26 tetor 2018, Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat organizoi trajnimin 2 ditor të radhës me përfaqësuesit e Komunës së Rahovecit në programin e trajnimit në fushën e Partneritetit Publiko Privat, në nivelin “Hyrje në PPP”.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP në bashkëpunim me EPEC dhe Bankën Investive Evropiane organizuan një Work - Shop një ditorë në Prishtinë/10.10.2018

  Me 09 tetor, 2018 Departamenti Qendror për PPP në bashkëpunim me EPEC dhe Bankën Investive Evropiane organizuan një Work - Shop një ditorë në Prishtinë me temën “Përgatitja dhe prokurim i projekteve PPP në Ballkanin Perëndimor-Udhëzues për praktikë te mirë”

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime për Partneritet Publiko Privat/08.10.2018

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat me datat 04 -05 tetor, 2018 organizoi trajnimin 2 ditor të radhës me përfaqësuesit e Komunës së Gjakovës në programin e trajnimit në fushën e Partneritetit Publiko Privat, në nivelin “Hyrje në PPP”.

  më shumë
 • Zyrtaret e DQPPP-së morën pjesë në përurimin e projektit “BOREA” në Pejë./10.09.2018

  Me datën 07.09.2018 është bërë ceremoninë hapëse e Qendrës Turistike dhe Rekreative – “Borea”.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime për Partneritet Publiko Privat/08.06.2018

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat me datat 06 -07 qershor, 2018 organizoi trajnimin 2 ditor të radhës me përfaqësuesit e Komunës së Ferizajt në programin e trajnimit në fushën e Partneritetit Publiko Privat, në nivelin “Hyrje në PPP”.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime për Partneritet Publiko Privat/25.05.2018

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat me datat 24 -25 maj, 2018 organizoi trajnimin 2 ditor të radhës me përfaqësuesit e Komunës së Ferizajt në programin e trajnimit në fushën e Partneritetit Publiko Privat, në nivelin “Hyrje në PPP”.

  më shumë
 • Takimi i Komitetit për Partneritete Publiko Private/19.04.2018

  Komiteti për Partneritet Publiko Private mbajti takimin e radhës më 16 prill 2018, ndër të tjera u diskutua.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime për Partneritet Publiko Privat/17.04.2018

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat me datat 12 -13 prill 2018 organizoi trajnimin 2 ditor të radhës me përfaqësuesit e Komunës së Prizrenit në programin e trajnimit në fushën e Partneritetit Publiko Privat, në nivelin “Hyrje në PPP”.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime për Partneritet Publiko Privat/30.03.2018

  Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat (DQPPP) organizoi trajnimin 2 ditor me përfaqësuesit e Agjencisë së Shërbimeve të Navigacionit Ajror dhe të komunës së Gjilanit, në programin e trajnimit në fushën e Partneritetit Publiko Privat, në nivelin Hyrje në PPP.

  më shumë
 • Takimi i Komitetit për Partneritete Publiko Private/09.03.2018

  Më 07 Mars 2018, në Ministrinë e Financave u mbajt takimi i Komitetit për Partneritete Publiko Private me agjendën si në vijim:

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP në bashkëpunim me “ATTF – House of Training” organizuan trajnimin katër ditor “Financimi i Projekteve” /05.03.2018

  Më 26 shkurt deri më 01 mars, 2018, Departamenti Qendror për PPP në bashkëpunim me ATTF – House of Training organizuan Trajnimin katër ditor “Financimi i Projekteve”

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime për Partneritet Publiko Privat/02.10.2017

  Me 28-29.09.2017, Departamenti Qendror për Partenritet Publiko Privat (DQPPP) organizojë trajnimin 2 ditorë të radhës me përfaqësuesit e Institutit Bujqësor të Kosovës.

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP (DQPPP) në bashkëpunim me Qendrën Evropiane për PPP (EPEC) organizuan Punëtori për Partneritet Publiko Privat./13.09.2017

  Me 12.09.2017 DQPPP dhe EPEC mbajtën WORKSHOP-in për PPP

  më shumë
 • Departamenti Qendror për PPP mbajti trajnime për Partneritet Publiko Privat/13.09.2017

  Me 07-08.09.2017, Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat (DQPPP) organizojë trajnimin 2 ditorë të radhës me përfaqësuesit e Ministrisë së Shëndetësisë.

  më shumë
 • Takimi i Komitetit për Partneritete Publiko Private/15.08.2017

  Më 04 Gusht 2017, në Ministrinë e Financave u mbajt takimi i Komitetit për Partneritete Publiko Private me agjendën si në vijim:

  më shumë
 • Takimi i Komitetit për Partneritete Publiko Private/15.08.2017

  Më 19 Maj 2017, në Ministrinë e Financave u mbajt takimi i Komitetit për Partneritete Publiko Private me agjendën si në vijim:

  më shumë
 • U mbajt tryezë e përbashkët për diskutimin e Draft Koncept Dokumentit/16.02.2017

  Tryezë e përbashkët për diskutimin e Draft Koncept Dokumentit për trajtimin e Partneritetit Publiko-Privat

  më shumë
 • Takimi i Komitetit për Partneritete Publiko Private/23.02.2017

  Më 22 shkurt 2017, në Ministrinë e Financave u mbajt takimi i Komitetit për Partneritete Publiko Private me agjendën si në vijim:

  më shumë
 • Takimi i Komitetit për Partneritete Publiko Private/15.08.2017

  Më 12 Prill 2017, në Ministrinë e Financave u mbajt takimi i Komitetit për Partneritete Publiko Private me agjendën si në vijim:

  më shumë
 • DQPPP merr pjesë në trajnimin e realizuar nga Dhoma e Trajnimit-ATTF /10.02.2017

  Më 30 janar deri më 02 shkurt, 2017, zyrtar të Ministrisë së Financave, duke përfshirë Departamentin Qendror për PPP, si dhe zyrtar nga Ministria e Infrastrukturës morën pjesë në trajnimin me temën “Financimi i Projekteve”

  më shumë
 • Komuna e Pejës ka paraqitur Kërkesën për Kualifikim për projektin /08.12.2016

  Më 6 dhjetor 2016, Komuna e Pejës ka paraqitur Kërkesën për Kualifikimi në lidhje me projektin "Borea".

  më shumë
 • Takimi i Komitetit për Partneritete Publiko Private/08.12.2016

  Më 16 nëntor 2016, në Ministrinë e Financave u mbajt takimi i Komitetit për Partneritete Publiko Private.

  më shumë
 • Komiteti për PPP miraton projektin /08.12.2016

  Më 8 gusht 2016, Komiteti për PPP mbajti takim të rregullt për të diskutuar raportin financiar të ANP "Adem Jashari" dhe projektin "Borea" nga komuna e Pejës, i cili është miratuar.

  më shumë
 • Miratohet Strategjia për Partneritete Publiko Private/02.04.2014

  Qeveria e Republikës së Kosovës ka dhënë miratimin për Strategjinë për Zhvillimin e Partneriteteve Publike-Private për Republikën e Kosovës 2014 - 2016.

  më shumë
 • Takimi i gjashtë i Komitetit për Partneritete Publiko Private/26.07.2013

  Më 26 korrik, në Ministrinë e Financave u mbajt takimi i gjashtë i Komitetit për Partneritete Publiko Private.

  më shumë
 • U mbajt takimi i katërt i Komitetit për Partneritet Publiko Privat/26.04.2013

  Më 26 prill, 2013 u mbajt takimi i katërt i Komitetit për Partneritet Publiko Privat, i kryesuar nga zv. Ministri Ramadan Avdiu

  më shumë
 • Dokumenti i BERZH: EBRD Financing of Private Parties to Concessions/26.02.2013

  EBRD Financing of Private Parties to Concessions

  më shumë
 • Departamenti i Qendror për PPP vazhdon me trajnimet për PPP/22.02.2013

  Departamenti Qendror për PPP ka vazhduar me trajnime me zyrtarë civil të nivelit qendror si dhe komunal.

  më shumë
 • U mbajt takimi i tretë i Komitetit për Partneritet Publiko Privat/25.01.2013

  Më 25 janar, 2013 u mbajt takimi i tretë i Komitetit për Partneritet Publiko Privat

  më shumë
 • Departamenti i Qendror për PPP mbajti dy trajnime për PPP/10.12.2012

  Departamenti Qendror për PPP ka mbajtur dy trajnime dyditore me zyrtarë civil të nivelit qendror, i pari me 22-23 nëntor dhe i dyti me 6-7 dhjetor. Pjesëmarrësit, gjithësejt 44, ishin zyrtarë civil nga niveli qendror

  më shumë
 • Kosova pranohet zyrtarisht si anëtare e EPEC/22.11.2012

  Kosova pranohet zyrtarisht si Anëtare e Qendrës Evropiane për Ekspertizë ne Partneritete Publiko Private (EPEC)

  më shumë
 • Përfaqësuesja e DQPPP-së merr pjesë në Konferencën Ndërkombëtare mbi Financimin e Infrastrukturës në Transport në Ballkanin Perëndimor/02.11.2012

  Znj. Nora Bakalli këshilltare ligjore në Departamentin Qendror për PPP mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare mbi Financimin e Infrastrukturës në Transport në Ballkanin Perëndimor të mbajtur më 24 dhe 25 tetor 2012 në Dubrovnik, Kroaci.

  më shumë
 • Vizitë në Agjencinë për Partneritet Publiko Privat të Republikës Kroate/12.10.2012

  Departamenti Qendror për PPP vizitoi Agjencinë për Partneritet Publiko Privat të Republikës Kroate

  më shumë
 • Takimi i dytë i Komitetit për Partneritet Publiko Privat/18.04.2012

  Më 17 prill, 2012 u mbajt takimi i dytë i Komitetit për Partneritet Publiko Privat, i kryesuar nga Ministri Hamza.

  më shumë
 • Kryeministri Thaçi vizitoi punimet në ANP – Adem Jashari/17.04.2012

  Kryeministri Thaçi së bashku me Ministrin Hamza, vizituan vazhdimin e punimeve në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës – Adem Jashari. Kjo është hera e dytë që po vizitohen punimet brenda disa muajve.

  më shumë
 • Komuna e Suharekës shpall njoftimin e Kërkesës për Kualifikim/06.04.2012

  Komuna e Suharekës shpall njoftimin e kërkesës për kaulifikim të operatorëve ekonomik dhe konzorciumeve të operatorëve ekonomik për të marrë pjesë në procedurën konkurruese të tenderit për ofrimin e shërbimeve të administrimit të mbeturinave në Komunën e Suharekës, përmes Partneritetit-Publiko-Privat (‘PPP’).

  më shumë
 • Takimi i parë i Komitetit për Partneritet Publiko Privat/03.02.2012

  U mbajt takimi i parë i Komitetit për Partneritet Publiko Privat me përbërje të re të përcaktuar me Vendimin e Qeverisë 02/56 të datës 11 janar 2012.

  më shumë
 • Emërimi i anëtarëve të Komitetit për Partneritet Publiko Privat/12.01.2012

  Më 11 janar 2012, Qeveria e Republikës së Kosovës mori vendimin mbi emërimin e anëtarëve të Komitetit për Partneritet Publiko Privat (KPPP)

  më shumë
 • LKIA pagoi këstin e parë tremujor të tarifës vjetore të Koncesionit për 2012/05.01.2012

  Kësti i parë tremujor i tarifës vjetore të Koncesionit për vitin 2012 është paguar nga LKIA me datën 4 janar 2012

  më shumë
 • Tryezë e rrumbullakët: Involvimi i sektorit bankar dhe i sigurimeve në projekte PPP/18.10.2011

  18.10.2011

  Njësia Qendrore për Partneritet Publiko-Privat organizoi tryezën e rrumbullaket në lidhje me trendet aktuale të Partneriteteve Publiko-Private në vendin tonë.

  më shumë
 • Kryeministri Thaçi vizitoi punimet në ANP - Adem Jashari/14.10.2011

  më shumë
 • Fillojnë punët ndërtimore në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës – Adem Jashari./11.07.2011

  11 korrik, 2011.

  Në lokacionin e pjesës së re të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës – Adem Jashari, me një ceremoni zyrtare u nisën punimet ndërtimore.

  më shumë
 • Ceremonia e bartjes së Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinë – Adem Jashari tek Limak Kosovo International Airport JSC/04.04.2011

  Me datën 4 prill 2011, me një ceremoni në ANP-Adem Jashari, u bë bartja e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës – Adem Jashari, tek partneri privat, konzorciumi turko – francez Limak-Aeroports de Lyon, respektivisht Limak Kosovo International Airport JSC.

  më shumë
 • Komunikatë për media: Bartja e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinë – Adem Jashari tek Limak Kosovo International Airport JSC /01.04.2011

  Sot, me datën 1 prill 2011, në mbledhjen e rradhës të Komitetit Drejtues Ndërministror të Partneriteteve Publiko-Private (KDN-PPP), është marrë vendim për dhënien e pëlqimeve relevante të KDN-PPP për përmbushjen e kushteve paraprake të partnerit privat, Limak Kosovo International Airport (LKIA).  Në të njëjtën kohë, u vendos që ceremonia e dorëzimit zyrtarë të mbahet me datën 04.04.2011, duke filluar nga ora 14:00, në ANP – AJ.

  më shumë
 • Vizita Studimore mbi Partneritetet Publiko Private në Pragë, 07-11 mars, 2011/14.03.2011

  Një grup prej gjithësejt 17 vetësh, prej të cilëve 10 zyrtarë të lartë të komunave dhe të ministrive, si dhe nga Njësia e PPP dhe USAID/Deloitte, morrën pjesë në një vizitë studimore në Republikën Çeke. Institucioni mikëpritës ishte PPP Centrum e themeluar nga Qeveria Çeke, si institucion këshilldhënës për autoritetet publike çeke të interesuara në projekte PPP.

  më shumë
 • Fillon procesi i transferit të ANP-AJ tek Limak Kosovo International Airport JSC/06.02.2011

  Më 7 shkurt 2011, fillon procesi i ekzekutimit të marrëveshjes ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe Limak Kosovo International Airport JSC (LKIA), që nënkupton transferimin e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës – Adem Jashari (ANP-AJ), tek LKIA e menaxhuar nga konzorciumi turko-francez Limak-Aeroports de Lyon. Partneri privat, në bazë të kushteve të Marrëveshjes së PPP për ANP, ka kërkuar që afati të zgjatet për 30 ditë.

  më shumë
 • Nënshkrimi i marrëveshjes për kredi ndërmjet Limak Kosovo International Airport JSC dhe Vakifbank./28.01.2011

  Më 28 janar, 2011, është nënshkruar marrëveshja për kredi ndërmjet Limak Kosovo International Airport JSC (LKIA) dhe Vakifbank, që kap vlerën prej 85 milionë €.

  më shumë
 • Organi Shqyrtues i Prokurimit konfirmon dhënien e kontratës për Limak - Aéroports de Lyon/09.06.2010

  Organi Shqyrtues i Prokurimit ka njoftuar sot Ministrinë e Ekonomisë dhe Financave se kanë hedhur poshtë ankesën e parashtruar nga Pristina Airport International Consortium (PAIC) në lidhje me koncesionimin e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës.

  më shumë
 • PPP në ANP - Përfundon faza e dytë e Kërkesës për Propozim/15.03.2010

  Komiteti Drejtues Ndërministror, në cilësinë e autoritetit kontraktues, ftoi konzorciumet e kualifikuara që të dorëzojnë propozimet e tyre përfundimtare në bazë të specifikave të Kërkesës Për Propozim dhe kushteve të Marrëveshjës Përfundimtare për Partneritetin Publiko Privat të publikuara sot.

  Publikimi i këtyre dokumenteve shënon përmbylljën e procedurës dyfazëshe të Kerkesës për Propozim, të pëcaktuar në nenet 27 – 30 të ligjit mbi Partneritetet Publiko Private dhe Koncesionet.
  më shumë
 • U përmbushen me sukses qëllimet e konferencës së ofertuesve/01.02.2010

  Përfunduan punimet e konferencës të ofertuesve për Partneritetin Publiko-Privat (PPP) për Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës (ANP). Përmes kësaj konference, ofertuesit patën rast të njihen me lokacionin e identifikuar nga ana e Qeverisë për ndërtimin e terminalit të ri, i cili do të jetë modern, tre herë me i madh sesa terminali ekzistues dhe do të ofroj shërbime të kualitetit të rangut botëror.

  më shumë
 • Fillon Konferenca e Ofertuesëve për Partneritetin Publiko Privat në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtines/26.01.2010

  Nesër fillon Konferenca e Ofertuesëve për Partneritetin Publiko Privat në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtines. Konferenca tre ditore mbahet me ofertuesit e kualifikuar në garën për operim dhe zhvillim të ANP-së, në mënyrë që këta të fundit të kenë mundësi të japin komentet e tyre rreth draft kontratës për PPP në ANP e cila u ishte dërguar atyre me 29 dhjetor 2009.

  më shumë
 • PPP ne ANP - Organizohet Konferenca e Ofertueseve/20.01.2010

  Në vazhdimësi të ekzekutimit të projektit të parë te këtij lloji në Republikën e Kosovës, Konferenca e Ofertueseve do te mbahet prej 27 - 29 janar. Për operimin dhe zhvillimin e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës, si ofertues potencial, janë para-kualifikuar tri konsorciume te fuqishme ndërkombëtare.

  më shumë
 • PPP ne ANP - Publikohet Kerkesa per Propozim/06.01.2010

  Ne takimin e fundit te Komisionit Drejtues Nderministror jane shqyrtuar dhe aprovuar Kerkesa Për Propozim së bashku me Draft Marrëveshjen, te cilat u jane derguar me 29.12.2009 tri kompanive te parakulaifikuara.

  më shumë
 • Përmbyllet faza e parakualifikimit të PPP në ANP/13.11.2009

  Komiteti Drejtues Ndërministror për Partneritetin Publiko Privat në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, aprovoi listën e kompanive të parakualifikuara.

  më shumë
 • Përfundoi afati i dorëzimit të Kërkesës për Kualifikim për Partneritetin Publiko Privat në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës./19.10.2009

  Përfundoi afati i dorëzimit të Kërkesës për Kualifikim për Partneritetin Publiko Privat në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës. Te gjithë ofertuesit potencialë që do të kualifikohen në përputhje me kërkesat minimale të caktuara në Kërkesën për Kualifikim (KPK), do të ftohen që t'i dorëzojnë propozimet për Projektin.  Sipas orarit të përcaktuar nga ana e Komisionit Drejtues Ndërministror (KDN) të Projektit, draft dokumentet e tranzaksionit do të jenë ne dispozicion për ofertuesit e kualifikuar në nëntor, ndërsa afati i Kërkesës për Propozim do të jetë dhjetori i këtij viti.

  më shumë
 • Shtyerje e afatit per dorezimin e kualifikimeve/18.09.2009

  Afati i ri i dorezimit te kualifikimeve per Partneritetin Publiko Privat ne Aeroportin Nderkombetar te Prishtines eshte 16 tetor 2009, ora 14.

  më shumë
 • PPP në ANP - Shpallet Kërkesa Për Kualifikim /10.08.2009

  Sot shpallet Kërkesa për Kualifikim me qëllim të operimit dhe zgjerimit të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës.

  Kërkesa për Kualifikim paraqet hapin e parë të procesit dyfazësh të prokurimit duke u bazuar në nenet 22 deri 26 të ligjit mbi PPP dhe Koncesione nr. 03/L-090.

  Përfshirja e investimeve dhe menaxhmentit privat për të ofruar shërbime dhe infrastrukturë publike shënon të parin e këtij lloji në historinë e Kosovës.

  më shumë
 • PPP në ANP - Kërkesa për Kualifikim shpallet me 10 gusht 2009/03.08.2009

  Në vazhdimësi të implementimit të Partneritetit Publiko Privat në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, me 10 gusht 2009 do të shpallet Kërkesa për Kualifikim

  më shumë
 • Ligji mbi PPP shpallet me dekretin e Presidentit/28.07.2009

  Ligji Nr. 03/ L-090 shpallur me dekretin Nr. DL-017-2009, datë 15.07.2009 nga Presidenti i Republikës së Kosovës, Dr. Fatmir Sejdiu. Publikohet në Gazetën Zyrtare me 27 korrik 2009.

  më shumë
 • Qeveria miratoi implementimin e PPP në ANP /12.06.2009

  Komiteti Drejtues Ndërministror, i themeluar nga Qeveria e Republikës së Kosovës, për të analizuar opsionet për investim dhe operim në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës, rekomandoi ndërmarrjen e Partneritetit Publiko Privat për operimin dhe rritjen e aeroportit kryesor të shtetit.

  më shumë
 • Vazhdon realizimi i objektivave strategjike sektoriale/04.02.2009

  Qeveria e Republikës së Kosovës, në vazhdën e realizimit të objektivave strategjike sektoriale, ka për qëllim zhvillimin efikas të transportit ajror...

  më shumë
 • PPP në ANP: U mbajt takimi nismëtar mes KDN dhe Këshilltarëve të Transaksionit /25.02.2009

  "Ne po futemi në një proces të evaluimit te opsioneve, rekomandimet që do të vijnë nga partneri ynë, ne do t’i marrim parasyshë dhe pastaj do të marrim vendimet se si do të vazhdojmë më tutje. Nuk duhet të paragjykohet ky proces, sepse ne ende nuk kemi në tavolinë se si do t’i qasemi...", vlerësoi ministri Limaj.

  më shumë
 • Kuvendi i Republikës së Kosovës miratoi ligjin mbi PPP/25.06.2009

  Kuvendi i Kosovës miratoi sot “Ligjin mbi Partneritetet Publiko Private dhe Koncesionet në Infrastrukturë dhe Procedurat për dhënien e tyre”.

  më shumë